top of page
horse riding in desert
Untitled-1-copy.png

КОННИ ПРЕХОДИ И ЕКСПЕДИЦИИ ПО СВЕТА

background-mountains.jpg

Конни Експедиции

2023

Йордания

22.04 - 01.05

Прекосяване на пустинята Уади Рум

Испания

15.05 - 21.05

Дивата красота на Каталония

Калифорния, САЩ

19.06 - 28.06

Дивите мустанги на САЩ

Монголия

17.07 - 30.07

Прекосяване на Централна Монголия

Кападокия, Турция

Септември

Очаквайте скоро!

Кения

Целогодишно

(Всички дати на сайта)

Сафари с коне в Нациоанален парк Масай Мара

Намибия

Целогодишно

(Всички дати на сайта)

Избор от 4 маршрута през пустинните пейзажи

jordan desert

ЙОРДАНИЯ

Изживей една невероятна езда сред червените дюни на пустинята Уади Рум. Почувствай силата, издръжливостта и характера на една от най-старите породи коне в света - Арабския кон.

mongolia nature

МОНГОЛИЯ

Открийте дивата красота на монголските степи и станете част от живота на местните номадски племена.

Дестинации

namibia-horse-riding.png

КЕНИЯ

Едно сафари изживяване от гърба на кон, което ще ви преведе през красотата на африканската савана и един от най-големите природни паркове на континента.

kenia-elephant.png

НАМИБИЯ

Изживей тази невероятна езда, прекосявайки едни от най-красивите пустинни пейзажи в света. Очакват ви високи скорости и пълна свобода!  Може да изберете 4 различни маршрута!

Catalonia.jpg

КАТАЛУНИЯ

Едно сафари изживяване от гърба на кон, което ще ви преведе през красотата на африканската савана и един от най-големите природни паркове на континента.

California.jpg

КАЛИФОРНИЯ

Изживей тази невероятна езда, прекосявайки едни от най-красивите пустинни пейзажи в света. Очакват ви високи скорости и пълна свобода!  Може да изберете 4 различни маршрута!

БРОНКО КОННИ ЕКСПЕДИЦИИ

mongolia yurt

МОНГОЛИЯ

Разгледайте необятността на монголските степи и вижте начина на живот на номадските хора. Конната експедиция следва интересен маршрут с различни терени - от 2600 м високи планински пътеки през прословутата долина Орхон и малката пустиня Гоби. Тази година ще имаме възможност да посетим два национални фестивала по време на ездата, които ще разкрият в по-голяма дълбочина особеностите на монголската култура, все още процъфтяваща под ударите на съвременността.

Ниво на опит – средно/напреднали ездачи

horse riding jordan desert

ЙОРДАНИЯ - Прекосяване на пустинята Уади Рум с коне

Аман - Мадаба – Планината Небо – Мъртво море –  Петра – Уади Рум (6 дни езда)

 

Усети буйната кръв на арабските коне и се слей с автентичния начин живот на бедуинските племена! Посети едни от най-емблематичните места в Йордания и се гмурни в богатия подводен свят на Червено море!

Ниво на трудност – за напреднали ездачи

kenia-horse-riding.jpg

КЕНИЯ 

Готов ли си за едно по-различно сафари изживяване? Изпитай необятността и красотата на африканската савана, докато преминаваш един от най-големите природни паркове на континента с коне! Галопирай рамо до рамо с жирафи и антилопи, запознай се отблизо с навиците на слоновете и усети адреналина от това да яздиш в непосредствена близост до лъвове, леопарди и хиени - едно пълно сливане с дивия свят на Африка!

Ниво на трудност - средно/напреднали ездачи

namibia.jpg

НАМИБИЯ

За любителите на високите скорости - тази езда е за вас! Преходът предоставя възможността да се насладите на едни от най-красивите пустинни пейзажи в света. Може да изберете 4 различни маршрута, всеки от които покрива 350км за 10 дни. Спете под откритото нощно небе и се запознайте отблизо с животнския свят на Намибия. Страната е известна със своите уникални пустинни терени, които дават възможност за бързи галопи и множество надбягвания! Бъдете готови за едно епично изживяване с коне!

 

Ниво на трудност - средно/напреднали ездачи

catalonia.jpg

КАТАЛУНИЯ

Един уникален маршрут, който минава през едно от най-живописните места в Северна Испания - легендарния планински масив Гюлери. Тази 5-дневна обиколка с коне е идеалното начало да натрупате опит сред природата, да изградите увереността си като ездач и да се справите с различни терени.

Ще имате време да се насладите на местния начин на живот и да се потопите в традициите на този интересен регион. Темпото на каране е умерено. По-малко опитни ездачи също са добре дошли да се присъединят. Разгледайте дивата красота на Каталуния с нашия професионален водач по конна езда Каталина, който ще ви въведе в света на испанските коне и история!

california.jpg

КАЛИФОРНИЯ

Впуснете се в истинско каубойско приключение! Това преживяване ще ви подложи на няколко изпитания - научете се да работите с ласо, разберете тънкостите на сортирането на добитък, станете част от живота в ранчото и се насладете на езда сред едни от най-дивите и красиви калифорнийски пейзажи.

Ексклузивно, само за Бронко ездачи - преходът включва еднодневно обучение по обяздване на дивите мустанги, водено от Анджи Мурей (Angi Murray).

gabi terzieva.jpg

ИСТОРИЯТА НА СЪЗДАТЕЛЯ НА БРОНКО - ГАБИ ТЕРЗИЕВА

Като един страстен пътешественик, впускащ се в най- различни луди приключения, винаги съм вярвала, че пътуването е много повече от начин да избягаш от познатото и да се отдадеш на заслужена почивка. В основата на всички мои преживявания се крие желанието ми да разширя границата на собствените си възможности и да открия онзи скрит свят, който се спотайва зад воала на видимото.

horse riding in wadi rum

ИНСТИНКТ КЪМ СВОБОДАТА

„Основното ядро на живия дух на човека е неговата страст към приключенията“

bottom of page