top of page
jordanian desert

ЙОРДАНИЯ

Изживей една невероятна езда сред червените дюни на пустинята Уади Рум. Почувствай силата, издръжливостта и характера на една от най-старите породи коне в света - Арабския кон.

 

Усети буйната кръв на арабските коне и се слей с автентичния начин живот на бедуинските племена! Посети едни от най-емблематичните места в Йордания и се гмурни в богатия подводен свят на Червено море!

КОННИ ЕКСПЕДИЦИИ И ПЪТУВАНИЯ В ЙОРДАНИЯ

horse riding jordan desert

ЙОРДАНИЯ - Прекосяване на пустинята Уади Рум с коне

Аман - Мадаба – Планината Небо – Мъртво море –  Петра – Уади Рум (6 дни езда)

 

Усети буйната кръв на арабските коне и се слей с автентичния начин живот на бедуинските племена! Посети едни от най-емблематичните места в Йордания и се гмурни в богатия подводен свят на Червено море!

Ниво на трудност – за напреднали ездачи

petra jordan

ПРИКЛЮЧЕНИЯ В ЙОРДАНСКАТА ПУСТИНЯ

Пакет без езда

Мадаба – Планината Небо – Мъртво море – Национален резерват Дана – Петра – Уади

Рум (3 дена в пустинята) – Акаба – Аман

За тези, които са изпуснали уроците по езда, предлагаме уникална възможност за обиколка на Йордания и посещение на едни от най-забележителните места в страната. Потопете се в местните бит и култура и станете част от бедуинския начин на живот, използвайки традиционен начин за предвиждане с камили. Приготвили сме ви интересни преходи до най-дивите и необитаеми места на пустинята. Насладете се на незабравим полет с балон и 4х4 офроуд сафари!

Ниво на опит - Неопитни ездачи

bottom of page