top of page
suprise tours page background

ПЪТУВАНЕ ДО ТАЙНА ДЕСТИНАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ

mountains bulgaria

Какво е Пътуване до Тайна Дестинация?

Искате да отпрашите нанякъде идния уикенд и да се насладите на едно уютно и красиво местенце сред природата?

Нямате физическото време да организирате вашето кратко, но така желано пътуване?

Или просто в момента не можете да се сетите за място, на което все още не сте ходили, но което със сигурност искате да ви хареса?

✓  Ние организираме всичко.​

 

✓  Вие имате цели две бойни задачи - да стегнете багажа си и да отпътувате в дадения ден.​

✓  Уловката? Вашата дестинация ще бъде изненада за вас до самото ви пристигане.

Как става това?

В седмицата на вашето пътуване ще получите два тайни плика от Бронко. В първия ще намерите обща информация за климат, храна, подходящи дрехи, разстояние в километри и време на пътуване до крайната цел. Във втория плик се крият упътванията до вашата тайна дестинация. Препоръчваме да отворите второто писмо в деня на вашето отпътуване и да следвате инструкциите стъпка по стъпка, за да може вашата изненада да бъде пълна!

 

Подходящо за двойки, млади хора, група приятели, семейства с малки деца и възрастни.

 

Важно! Тези преживявания не са свързани с конните експедиции, които организираме - не се предлага езда, освен ако не е упоменато.

 

Участниците пътуват със свой собствен транспорт, избират сами часа на заминаването си, единственото изискване е да са там в уречения ден.

 

Всички наши тайни дестинации са старателно подбирани с години - това не са места за масов туризъм. Набляга се на качеството и вниманието към детайла! 

 

Очаква ви високо ниво на обслужване, уединение и връзка с природата, уникални интериори, гостоприемни домакини, чиста храна, приготвена единствено и само с продукти от местните села.

 

Чрез вашето пътуване вие подпомагате живота в забравените български села!

 

Предизвикай себе си и се наслади на едно изненадващо пътуване - в буквалния смисъл!

ТАЙНИ ДЕСТИНАЦИИ

surprise-tour-1

ТАЙНА ДЕСТИНАЦИЯ I

ИЗ ЗАБРАВЕНИТЕ СЕЛА НА РОДОПИТЕ

Едно съкровище, сгушено между прегръдките на родопската планина. Най-съкровената тайна на Бронко - само за ценители!

Surprise-Tour-II.jpg

ТАЙНА ДЕСТИНАЦИЯ II

КОНТРАСТ НА КУЛТУРИ

Мултикултурно изживяване за сетивата и ума със специален фокус върху уникалната кухня, която ще ви запознае с вкусове от Средиземноморието, арабския свят, Африка и Азия!

Surprise-Tours-III.jpg

ТАЙНА ДЕСТИНАЦИЯ III

ЗАВРЪЩАНЕ КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ КОРЕНИ

Ех, този Балкан - величествен, леко страховит, вечно променящ се, но все така пазител на едно - на българския корен! Представяме едно тайно място, което още ви потопи в света на красивото и дивото.

Surprise-Tour-IV.jpg

ТАЙНА ДЕСТИНАЦИЯ IV

ВИНТИДЖ КУЛТУРА СРЕД ДИВАТА ПРИРОДА

Една съкровищница на изкуството и архитектурата, откриваща невероятна гледка към дивата природа на издигащите се планини!

Цени
Повече информация
Запишете се тук

В момента
недостъпно

Surprise-Tour-VI.jpg

ТАЙНА ДЕСТИНАЦИЯ V

ДИВИЯТ СВЯТ НА СЕВЕРНОТО ЧЕРНОМОРИЕ

Каним ви на едно морско приключение сред девствените плажове на Северното Черноморие.

Цени
Повече информация
Запишете се тук

В момента
недостъпно

Surprise-Tour-VII.jpg

ТАЙНА ДЕСТИНАЦИЯ VI

ЗАВРЪЩАНЕ КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ КОРЕНИ / част 2

Tова чаровно място грижливо крие между стените си историята на няколко поколения семейства. Къщата е истински пазител на българския дух - в нея може да откриете предмети от 19-ти век и да се запознаете отблизо с начините на препитание на местните хора.

suprise-tour-7.jpg

ТАЙНА ДЕСТИНАЦИЯ VII

ВИНО И ИЗКУСТВО

Представяме ви една от най-новите ни ексклузивни дестинации, която ще ви потопи в опияняващия свят на хубавото вино и доброто изкуство. Едно място, сътворено с много вкус и креативност. Домакините ще ви разведат из своята бутикова винарна, разказвайки повече за света на виното и тяхната лична история.

suprisetour8.jpg

ТАЙНА ДЕСТИНАЦИЯ VIII

ПЛАНИНСКА ПРИКАЗКА В РОДОПИТЕ

Насладете се на един уютен и спокоен уикенд сред магията на Родопите. Мястото разкрива невероятни гледки към извисяващите се върхове наоколо и е подходящо за задаващия се зимен сезон – истинска приказка!

surprise-tour9.png

ТАЙНА ДЕСТИНАЦИЯ IX

ПРЕОТКРИЙ ЖИВОТА НА СЕЛО

Предлагаме ви едно автентично изживяване на село. Бъдете гости на нашата прекрасна домакиня, която ще ви посрещне в своята райска градина и ще ви настани в уютната си къщичка. Похапнете домашни гозби и се насладете на красотата на селския живот.

suprise-tour-x.png

ТАЙНА ДЕСТИНАЦИЯ X

В ПРЕГРЪДКАТА НА БАЛКАНА

Сгушено сред издигащите се върхове на Стара планина, това място привлича своите посетители със своя стилен дизайн, уютна атмосфера и невероятно вкусна храна. Тази дестинация е перфектна за семейства с дечица. 

suprise-tour11.jpg

ТАЙНА ДЕСТИНАЦИЯ XI

КОМФОРТ, РЕЛАКС & СПА

Потопете се в уютната атмосфера на това планинско местенце и се отдайте на пълен релакс с хубав коктейл в ръка. Мястото разполага с отопляем панорамен басейн на закрито, термална зона с различни видове сауна, възможност за масажи и СПА терапии.

surprise-tour-12.jpg

ТАЙНА ДЕСТИНАЦИЯ XII

ИЗ АРХИВИТЕ НА ЦАРСКОТО СЕМЕЙСТВО

Поемете на едно невероятно пътешествия назад във времето и се потопете в българския дух след Освобождението. Представяме ви едно уникално местенце, вдъхновено от културата на 19-ти век, което успешно пресъздава нюансите на една отминала царска епоха. Това е и първата градска дестинация на Бронко.

surprise-tour-13.png

ТАЙНА ДЕСТИНАЦИЯ XIII

ВЪЗРАЖДАНЕТО НА ЕДНО БЪЛГАРСКО СЕЛО

 Насладете се на вкусна домашна кухня,интересни интериори, гостоприемство и дива природа. Селцето се намира в местност, богата на природни феномени, а възможностите за различни дейности наоколо са многобройни!

surprise-tour14.png

ТАЙНА ДЕСТИНАЦИЯ XIV

МАГИЯТА НА РИЛА ПЛАНИНА

Едно архитектурно бижу, което съчетава елементи от индустриален стил и алпийски дизайн. Насладете се на уютна атмосфера, елегантен интериор и апетитни ястия. Дестинацията се намира в близост до ски писти.

Цел на проекта

bulgaria home view

Бронко пътуване до тайни дестинации цели опознаване на по-малко известните и не толкова лесно достъпни места в България, като същевременно запазва тяхната тайнственост и уникалност. Всички наши тайни дестинации са избрани с цел подпомагане на местната икономика и запознаване на нашите пътешественици с бита и културата на един забравен български свят. Всеки участник получава Бронко подарък, ръчно изработен за него от местни жители на различни малки села. Включвайки се в инициативата на Фабрика за идеи и Резиденция Баба, средствата, използвани за закупуването на тези подаръци отиват директно при жените, чийто труд е вложен в тяхната направа.  

Кога се случват нашите Тайни Пътувания?

Всеки месец обявяваме нова дестинация или тайно тематично събитие. Следете нашите страници в Инстаграм и Фейсбук, за да не изпуснете поредното лудо приключение на Бронко.

 

Можете да изберете някоя от вече обявените ни локации и да направите индивидуално запитване за избран период от вас.

rodopi-mauntain
gabi terzieva

Ако желаете да организирате таен уикенд изненада за вашите колеги или приятели, Бронко предлага групови пакети, подготвени по ваш вкус и според вашите интереси, отново без да знаете каква ще бъде крайната дестинация.

Всички турове се случват на територията на България. Обикновено цената включва 2 нощувки (петък и събота) със закуски + Бронко подарък с кауза.

bottom of page