top of page
suprise tours page background

ПЪТУВАНЕ ДО ТАЙНА ДЕСТИНАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ

mountains bulgaria

Какво е Пътуване до Тайна Дестинация?

Искате да отпрашите нанякъде идния уикенд и да се насладите на едно уютно и красиво местенце сред природата?

Нямате физическото време да организирате вашето кратко, но така желано пътуване?

Или просто в момента не можете да се сетите за място, на което все още не сте ходили, но което със сигурност искате да ви хареса?

✓  Ние организираме всичко.​

 

✓  Вие имате цели две бойни задачи - да стегнете багажа си и да отпътувате в дадения ден.​

✓  Уловката? Вашата дестинация ще бъде изненада за вас до самото ви пристигане.

✓  Всяко от пътуванията може да бъде закупено като подаръчен ваучер с отворен избор на дати и валидност 6 месеца от датата на закупуване.

Как става това?

В седмицата на вашето пътуване ще получите два тайни плика от Бронко. В първия ще намерите обща информация за климат, храна, подходящи дрехи, разстояние в километри и време на пътуване до крайната цел. Във втория плик се крият упътванията до вашата тайна дестинация. Препоръчваме да отворите второто писмо в деня на вашето отпътуване и да следвате инструкциите стъпка по стъпка, за да може вашата изненада да бъде пълна!

Имате възможност да получите своите пликове онлайн или на хартиен носител. За отпечатване и изпращането им чрез куриер се доплащат 20лв, при взимане на място от офиса ни - 15лв.

 

Подходящо за двойки, млади хора, група приятели, семейства с малки деца и възрастни.

 

Важно! Тези преживявания не са свързани с конните експедиции, които организираме - не се предлага езда, освен ако не е упоменато.

 

Участниците пътуват със свой собствен транспорт, избират сами часа и началната точка на отпътуването си, единственото изискване е да са там в уречения ден.

 

Всички наши тайни дестинации са старателно подбирани с години - това не са места за масов туризъм. Набляга се на качеството и вниманието към детайла! 

 

Очаква ви високо ниво на обслужване, уединение и връзка с природата, уникални интериори, гостоприемни домакини, чиста храна, приготвена единствено и само с продукти от местните села.

 

Чрез вашето пътуване вие подпомагате живота в забравените български села!

 

Предизвикай себе си и се наслади на едно изненадващо пътуване - в буквалния смисъл!

bottom of page